Manuál k praktickému využití nejlepších dostupných technik (BAT) v pivovarech a sladovnách

17. 12. 2010

Cílem manuálu je informování pracovníků výrobců, výrobních závodů, státní správy i široké odbornou veřejnost o nejlepších dostupných technikách (BAT) při výrobě piva a sladu.

Manuál přihlíží k rozsahu využívání specifických výrobních postupů v rámci pivovarsko - sladařského výrobního odvětví a ke specifikacím CHZO „České pivo“, vychází a navazuje na dokument Porovnání směrných hodnot ukazatelů referenčního dokumentu  BREF s rozsahem využívání výrobních postupů nejlepších dostupných technik (BAT) a Srovnávací studie technologie průmyslové výroby piva ve srovnání s tradiční malokapacitní výrobou z hlediska kvality finálního produktu při používání nejlepších dostupných technik.

 

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.