Odstavec předpisu 157/2003 Sb.
Vyhláška Ministerstva zemědělství č. 157/2003 Sb., kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich, jakož i další způsoby jejich označování
Příl.8

Příl.8
Tabulka 1

  Přípustné záporné hmotnostní odchylky spotřebitelských balení

--------------------------------------------------
Hmotnostní rozsah            Hmotnostní odchylka
(g)                          (%)
--------------------------------------------------
do 50                        9,0
--------------------------------------------------
51 až 500                    6,0
--------------------------------------------------
501 až 1000                  5,0
--------------------------------------------------
nad 1000                     3,0
--------------------------------------------------

Tabulka 2

      Přípustné odchylky od stanovených hmotnostních podílů
   jednotlivých složek zeleniny u zeleninových salátů a směsí

--------------------------------------------------
Složky                 Přípustná odchylka
(% hmot.)              (%)
--------------------------------------------------
od 3,0 do 5,0          od - 2,0 do + 2,0
--------------------------------------------------
od 5,0 do 10,0         od - 4,0 do + 4,0
--------------------------------------------------
od 10,0 do 15,0        od - 7,0 do + 7,0
--------------------------------------------------
nad 15,0               od - 10,0 do + 10,0
--------------------------------------------------

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.