Odstavec předpisu 323/2004 Sb.
Vyhláška Ministerstva zemědělství č. 323/2004 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o vinohradnictví a vinařství
Příl.26
Příl.26
Evidence o hmotnosti a cukernatosti prodaných vinných hroznů nebo hroznového
moštu
Plocha plodných vinic:
Vinařská podoblast: Rok sklizně:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odrůda Prodej hroznů
a hroznového moštu Číslo ověření
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- orgánu dozoru**)
Název odrůdy Vinařská Viniční trať Registrační Kupující Množství Cukernatost
obec číslo vinice v kg/l °NM *)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. a) tuzemským
Prodej výrobcům
vinných vína
hroznů
b) zahraničním
odběratelům
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prodej
vinných
hroznů
celkem
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. a) tuzemským
Prodej výrobcům
hroznového
moštu b) zahraničním
odběratelům
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prodej
hroznového
moštu
celkem
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*) cukernatost je měřena ve stupních normalizovaného moštoměru
**) jen u jakostního vína s přívlastkem
Poznámka: Jednotlivé kolonky se vyplňují podle odrůd pocházejících z jednoho registračního čísla vinice a dále podle toho, zda
se jedná o vinné hrozny či hroznový mošt, cukernatost se uvádí v případě ověření, jinak se uvede víno bez chráněného
označení původu (CHOP) či chráněného zeměpisného označení (CHOZ), popř. s chráněným označením původu (CHOP) či s chráněným
zeměpisným označením (CHOZ).
Datum: Podpis osoby odpovědné za vedení evidence: