Vyhláška Ministerstva zemědělství č. 331/1997 Sb., kterou se provádí § 18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro koření, jedlou sůl, dehydratované výrobky a ochucovadla a hořčici
Tento předpis byl zrušen.
Typ předpisu: | Vyhláška |
---|---|
Číslo předpisu: | 331/1997 Sb. |
Datum schválení: | 11. 12. 1997 |
Datum účinnosti: | 31. 12. 1997 |
Zdroj: | Sbírka zákonů |
---|---|
Částka: | 110/1997 (pdf) |
Ze dne: | 31. 12. 1997 |
Strana: | 6724 |
Nadřazený předpis: Zákon č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů
Obsah - 331/1997 Sb. (Původní znění)
- § 1 Pro účely této vyhlášky se rozumí a) kořením části rostlin jako kořeny, oddenky, kůra, listy, nať, květy, plody, semena nebo
- § 2 Členění na skupiny a podskupiny
- § 3 Označování
- § 4 Požadavky na jakost
- § 5 Pro účely této vyhlášky se rozumí jedlou solí krystalický produkt obsahující nejméně 97 % chloridu sodného v sušině, obohacený
- § 6 Členění na skupiny a podskupiny
- § 7 Označování
- § 8 Požadavky na jakost
- § 9 Pro účely této vyhlášky se rozumí a) dehydratovaným výrobkem potravina vzniklá smísením složek se sníženým obsahem vlhkosti,
- § 10 Členění druhu na skupiny
- § 11 Označování
- § 12 Požadavky na jakost
- § 13 Uvádění do oběhu
- § 14 Pro účely této vyhlášky se rozumí a) hořčicí potravina vyrobená z mletých semen hořčice, kvasného octa, jedlé soli, koření, cukru,
- § 15 Členění na skupiny a podskupiny
- § 16 Označování
- § 17 Požadavky na jakost
- § 18 zrušen
- § 19 Přechodné ustanovení
- § 20 Účinnost
- Příl.1 Tabulka 1 Členění na skupiny a podskupiny ------------------------------------------------------------------ druh skupina podskupina
- Příl.2 SMYSLOVÉ POŽADAVKY NA JAKOST
- Příl.3 Fyzikální a chemické požadavky na jakost
- Příl.4 Smyslové a chemické požadavky na jakost
- Příl.5 Členění druhu na skupiny
- Příl.6 Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost
- Příl.7 Tabulka 1 Přípustné záporné hmotnostní odchylky ------------------------------------------------------------------ Deklarovaná
- Příl.8 Členění na skupiny a podskupiny ------------------------------------------------------------------ Druh Skupina Podskupina ------------------------------------------------------------------ Hořčice plnotučná --------------------
- Příl.9 Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost