Vyhláška č. 398/2016 Sb., o požadavcích na koření, jedlou sůl, dehydratované výrobky, ochucovadla, studené omáčky, dresinky a hořčici
Typ předpisu: | Vyhláška |
---|---|
Číslo předpisu: | 398/2016 Sb. |
Datum schválení: | 2. 12. 2016 |
Datum účinnosti: | 1. 7. 2017 |
Zdroj: | Sbírka zákonů |
---|---|
Částka: | 162/2016 (pdf) |
Ze dne: | 12. 12. 2016 |
Strana: | 6286 |
Nadřazený předpis: Zákon č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů
Obsah - 398/2016 Sb. (Aktuální znění)
- § 1 Předmět úpravy
- § 2 Vymezení některých pojmů
- § 3 Koření
- § 4 Jedlá sůl
- § 5 Dehydratované výrobky, ochucovadla, studené omáčky a dresinky
- § 6 Hořčice
- § 7 Technický předpis
- § 8 Přechodné ustanovení
- § 9 Zrušovací ustanovení
- § 10 Účinnost
- Příl.1 Smyslové požadavky na jakost jednotlivých druhů koření
- Příl.2 Členění koření na druhy, skupiny a podskupiny
- Příl.3 Přípustné záporné hmotnostní odchylky pro koření
- Příl.4 Fyzikální a chemické požadavky na jakost jednotlivých druhů koření
- Příl.5 Členění jedlé soli na druhy a skupiny
- Příl.6 Smyslové a chemické požadavky na jakost jedlé soli
- Příl.7 Členění dehydratovaných výrobků, ochucovadel, studených omáček a dresinků na druhy a skupiny
- Příl.8 Přípustné záporné hmotnostní a objemové odchylky pro dehydratované výrobky, ochucovadla, studené omáčky a dresinky
- Příl.9 Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost dehydratovaných výrobků, ochucovadel, studených omáček a dresinků
- Příl.10 Členění hořčice na druhy, skupiny a podskupiny
- Příl.11 Přípustné záporné hmotnostní odchylky pro hořčice
- Příl.12 Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost hořčice