Vyhledávání

Nalezeno celkem 1,832 výsledků

Sklizeň ovoce 2021

19. 1. 2022
U meruněk nebyl tentokrát výraznější problém s jarními mrazy, ale významná část produkce byla

Sklizeň ovoce 2021

19. 1. 2022
U meruněk nebyl tentokrát výraznější problém s jarními mrazy, ale významná část produkce byla

Sklizeň ovoce 2021

19. 1. 2022
U meruněk nebyl tentokrát výraznější problém s jarními mrazy, ale významná část produkce byla

Sklizeň ovoce 2021

19. 1. 2022
U meruněk nebyl tentokrát výraznější problém s jarními mrazy, ale významná část produkce byla
17. 12. 2020
Stáhnout (pdf, 514 kB)
3 j) V případě, že je termín veletrhu/výstavy pouze posunut z termínu konání do 31. 5. 2020 (Zásadyl) V případě, že je termín veletrhu/výstavy pouze posunut z termínu konání do 31. 5. 2020 (Zásady 2020m) V případě, že je termín veletrhu/výstavy pouze posunut z termínu konání do 31. 5. 2021 (Zásady 2021o) V případě, že je termín veletrhu/výstavy pouze posunut z termínu konání do 31. 5. 2020 (Zásady 2020
26. 4. 2021
Stáhnout (pdf, 206 kB)
Tyto zásady a povinnosti jsou vždy vymezeny příslušnými právními předpisy, metodickými a technologickýmivedení evidence při používání přípravků, základní povinnosti při skladování přípravků, jak dodržovat zásady
17. 5. 2012

Dne 15.5.2012 schválil SZIF Žádosti o dotaci v rámci 15. kola příjmu žádostí PRV pro opatření I.3.1 Další odborné vzdělávání a informační činnost. Celkem bylo schváleno 98 žádostí v hodnotě necelých 54 mil.Kč. Blížší specifikace schválených žádostí viz příloha.

Stáhnout (pdf, 238 kB)
SVHP pro zpracovatele mléka 488 960 59. 12/015/1310b/152/000117 13 TOMÁŠ ČAPEK Hygienické a výrobní zásady9/11 64. 12/015/1310b/142/000112 13 TOMÁŠ ČAPEK Hygienické a výrobní zásady120 93. 12/015/1310b/164/000156 13 České sdružení pro vzdělávání v potravinářství a zemědělství Zásady1310b/164/000176 13 České sdružení pro vzdělávání v potravinářství a zemědělství Hygienické a výrobní zásady
17. 5. 2012

Dne 15.5.2012 schválil SZIF Žádosti o dotaci v rámci 15. kola příjmu žádostí PRV pro opatření I.3.1 Další odborné vzdělávání a informační činnost. Celkem bylo schváleno 98 žádostí v hodnotě necelých 54 mil.Kč. Blížší specifikace schválených žádostí viz příloha.

Stáhnout (pdf, 238 kB)
SVHP pro zpracovatele mléka 488 960 59. 12/015/1310b/152/000117 13 TOMÁŠ ČAPEK Hygienické a výrobní zásady9/11 64. 12/015/1310b/142/000112 13 TOMÁŠ ČAPEK Hygienické a výrobní zásady120 93. 12/015/1310b/164/000156 13 České sdružení pro vzdělávání v potravinářství a zemědělství Zásady1310b/164/000176 13 České sdružení pro vzdělávání v potravinářství a zemědělství Hygienické a výrobní zásady
9. 6. 2010

Dne 23. června 2010 se v Ústavu zemědělské ekonomiky a informací, Slezská 7, Praha 2 uskuteční seminář „Praktické možnosti mediální prezentace a komunikace s médii". Přihlášky je nutné podat do 18. června 2010. Podrobnější informace viz příloha.

Stáhnout (pdf, 463 kB)
centra ČZU) 10:55 – 11:30 – Diskuze 11:30 – 11:45 – Přestávka 11:45 – 12:05 – Základní zásady
27. 7. 2011

Ministerstvo pro místní rozvoj ve spolupráci s Ústavem územního rozvoje sestavilo příručku v rámci své metodické činnosti na pomoc orgánům veřejné správy při řešení povodňových opatření. Je publikována na adrese: http://www.uur.cz/images/5-publikacni-cinnost-a-knihovna/metodicke-prirucky-a-publikacni-materialy/2011/Letak-povodne-04-2011.pdf.

Stáhnout (pdf, 894 kB)
Územně analytické podklady 4.2 Politika územního rozvoje 4.3 Územně plánovací dokumentace 4.3.1 ZásadyZásady územního rozvoje (§ 36 až § 42 SZ). Územní plán (§ 43 až § 60 SZ).Zásady územního rozvoje v textové a grafi cké části v rámci ochrany před povodněmi obsahují vymezeníHlavní zásady prevence před povodněmi v PHP ČR: • omezovat aktivity v záplavových územích zhoršující
1 ... 40 41 42 ... 184

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.