Vyhledávání

Nalezeno celkem 1,832 výsledků

E - learning pro profesionální provozovatele

18. 1. 2021
Výukové materiály obsahují obecné zásady pro provádění šetření za účelem vydávání rostlinolékařských

Zprávy z OECD – „Efektivnost politiky rozvoje venkova“

22. 11. 2024
je sladit s globálními agendami, jako jsou např. cíle udržitelného rozvoje, Pařížská dohoda a hlavní zásady
27. 1. 2017
Stáhnout (pdf, 966 kB)
Zásady vzniku žadatele o uznání organizace producentů 1.1.1.Zásady pro žadatele o uznání organizace producentů 1.2.1.Tyto zásady musí být stanoveny ve Stanovách dané organizace 1.3.Zásady pro žadatele o uznání sdružení organizací producentů 2.2.1.

První odhady sklizně ovoce ukazují na příznivou úrodu

26. 6. 2018
Po dvou sklizňově chudších letech, které byly zapříčiněny jarními mrazy v době květů a tvorby plůdků,

První odhady sklizně ovoce ukazují na příznivou úrodu

26. 6. 2018
Po dvou sklizňově chudších letech, které byly zapříčiněny jarními mrazy v době květů a tvorby plůdků,
31. 5. 2003

Situační a výhledová zpráva

Stáhnout (pdf, 428 kB)
finanční podpory za uvádění půdy do klidu a finanční kompenzační podpory za uvádění půdy do klidu a zásadyDále Ministerstvo zemědělství ČR vydalo zásady, kterými se stanovují podmínky pro poskytování finančníchTyto zásady byly schváleny usnesením z 8. schůze Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky ze dnePoškození porostů mrazy, dešti a chorobami v průběhu vegetace a sklizně způsobilo pokles výnosů i kvality
10. 2. 2012
Stáhnout (pdf, 374 kB)
OKOPANINY V první dekádě května došlo k poškození brambor a řepy přízemními jarními mrazy.Výraznější mrazy uhodily koncem února, kdy byly zaznamenány největší odchylky od normálu.ZELENINA V období 2.5 - 8.5.2011 došlo k poškození přízemními jarními mrazy zejména košťálové zeleniny
9. 5. 2012

Zpráva č. 6 oblastního odboru Praha o výskytu škodlivých organismů a poruch za období od 30.4.–6.5.2012

Stáhnout (pdf, 216 kB)
V okrasných školkách jsou mnohdy aţ nyní zjišťovány škody napáchané únorovými mrazy.
1 ... 43 44 45 ... 184

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.