Vyhláška č. 133/2004 Sb., o podmínkách ozařování potravin a surovin, o nejvyšší přípustné dávce záření a o způsobu označení ozáření na obalu
Typ předpisu: | Vyhláška |
---|---|
Číslo předpisu: | 133/2004 Sb. |
Datum schválení: | 12. 3. 2004 |
Datum účinnosti: | 26. 3. 2004 |
Zdroj: | Sbírka zákonů |
---|---|
Částka: | 42/2004 (pdf) |
Ze dne: | 26. 3. 2004 |
Strana: | 1758 |
Obsah - 133/2004 Sb. (Aktuální znění)
- § 1 Předmět úpravy
- § 2 Vymezení pojmů
- § 3 Podmínky ozáření potravin ultrafialovými paprsky
- § 4 Podmínky ozáření potravin a potravinových surovin ionizujícím zářením
- § 5 (1) K ošetření potravin a surovin ultrafialovými paprsky lze používat pouze zdroje podle § 2 písm. a)
- § 6 Balení a způsob označení potravin a surovin ozářených ionizujícím zářením
- § 7 Označení ozářených potravin a surovin na obalu, které byly vyrobeny a uvedeny do oběhu přede dnem účinnosti této vyhlášky, lze
- § 8 Zrušuje se vyhláška č. 297/1997 Sb.
- § 9 Účinnost
- Příl.1 Druhy, skupiny a podskupiny potravin a surovin, které je povoleno ozářit ionizujícím zářením a nejvyšší přípustné celkové průměrné
- Příl.2 CELKOVÁ PRŮMĚRNÁ ABSORBOVANÁ DÁVKA