Porážka a zpracování masa v podmínkách Eko. zemědělství.
Datum akce: | 29. 9. 2010 10:00 - 16:00 |
---|---|
Místo konání: | Ekofarma Rybník pana Jaroslava Uhera. (Cca 10 km od Hostouně, Poběžovic a Bělé nad Radbuzou. |
Pořadatel: |
PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců, z.s. Nemocniční 1852/53, 78701 Šumperk Adresa WWW: www.pro-bio.cz |
Kontakt: | andrea.vizinova@pro-bio.cz, tel/fax: 583 216 609 , infocentrum PRO-BIO LIGY, Kubatova 1/32, 102 00 Praha-Hostivař tel.272 660 501 ,Mgr.Jan Valeška |
Tématické zaměření akce: | Biopotraviny - pro producenty i konzumenty. |
Cílová skupina: | Všichni, které zajímjí informace o porážce a zpracování masa na ekofarmě. |
Kategorie akce: | Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.) |
PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců pořádá pro všechny zájemce - nejen z řad zemědělců - seminář týkající se "Porážky a zpracování masa v podmínkách ekologického zemědělství".
Všichni (skoro) jsme konzumenti masa. Mějme zájem na tom, abychom věděli jakými cestami se maso dostane až ke spotřebiteli a v jaké kvalitě !!!