Stavba bourárny a technologie pro zrání a prodej hovězího masa

Stavba bourárny a technologie pro zrání a prodej hovězího masa

Operace 6.1.1 Zahájení činnosti mladých zemědělců. Projekt zajistil finance na rekonstrukci nevyužitých prostor na bourárnu, sklad a prodejnu vyzrálého hovězího masa koncovému zákazníkovi. Video o projektu je zveřejněno na Stavba bourárny a technologie pro zrání a prodej hovězího masa, Jakub Erler | MZe.

18. 12. 2024

Základní informace o projektu

Registrační číslo 17/004/06110/452/000681
Rok registrace 2017
Žadatel Mgr. Jakub Erler

Rozpočet

Reálně proplacené dotace 1 144 979 Kč
Podíl EU na dotaci 566 763 Kč
Podíl státního rozpočtu ČR na dotaci 578 216 Kč

Žadatel se zabývá chovem skotu a cílem projektu bylo rozšíření jeho hospodářství po prarodičích.

Žadatel se rozhodl vybudovat vlastní bourárnu, chlazené sklady, prodejnu a denní místnost za účelem zlepšení ekonomiky živočišné výroby.

Výsledkem projektu je tak rekonstrukce nevyužívaných prostor na nové funkční prostory. Žadatel nyní může zpracovávat, skladovat a prodávat vyzrálé hovězí maso konečnému spotřebiteli.

Zkrácením doby dodavatelského řetězce se tak žadateli zvýšily příjmy z vlastního chovu, čímž došlo ke zlepšení ekonomiky živočišné výroby.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.