Genetické zdroje rostlin a zdravá výživa

Ministerstvo zemědělství vydalo ve spolupráci s Národním centrem zemědělského a potravinářského výzkumu, v. v. i. 3. akt. vydání publikace Genetické zdroje rostlin a zdravá výživa. 

Rok vydání:2025
Vydavatel:Ministerstvo zemědělství
ISBN:978-80-7434-805-1
Tématické oblasti:
Rostlinná výrobaVěda, výzkum, vývoj

Smyslem této publikace je nejenom zvýšit povědomí o genetických zdrojích zemědělských plodin, které jsou v současné době uchovávány a využívány v rámci specifických pracovišť na území České republiky, ale také poskytnout řadu zajímavých informací z oblasti zdravé výživy a zdravého životního stylu.

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.