Vyhláška Ministerstva zemědělství č. 335/1997 Sb., kterou se provádí § 18 písm. a), d), h), i), j) a k) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro nealkoholické nápoje a koncentráty k přípravě nealkoholických nápojů, ovocná vína, ostatní vína a medovinu, pivo, konzumní líh, lihoviny a ostatní alkoholické nápoje, kvasný ocet a droždí
Tento předpis byl zrušen.
Typ předpisu: | Vyhláška |
---|---|
Číslo předpisu: | 335/1997 Sb. |
Datum schválení: | 12. 12. 1997 |
Datum účinnosti: | 31. 12. 1997 |
Zdroj: | Sbírka zákonů |
---|---|
Částka: | 111/1997 (pdf) |
Ze dne: | 31. 12. 1997 |
Nadřazený předpis: Zákon č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů
Obsah - 335/1997 Sb. (Původní znění)
- § 1 Pro účely této vyhlášky se rozumí
- § 2 Členění na skupiny a podskupiny
- § 3 Označování
- § 4 Požadavky na jakost
- § 4a Technologické požadavky
- § 5 Uvádění do oběhu
- § 6 Pro účely této vyhlášky se rozumí a) ovocným vínem nápoj vyrobený alkoholovým kvašením šťávy z ovoce, s výjimkou hroznů révy
- § 7 Členění na druhy a skupiny
- § 8 Označování
- § 9 Požadavky na jakost
- § 10 Technologické požadavky
- § 11 nadpis vypuštěn
- § 12 Členění na druhy, skupiny a podskupiny
- § 13 Označování
- § 14 Požadavky na jakost
- § 15 Uvádění do oběhu
- § 16 Vymezení některých pojmů
- § 17 Členění na druhy a skupiny
- § 18 Označování
- § 19 Požadavky na jakost
- § 20 zrušen
- § 21 Pro účely této vyhlášky se rozumí a) kvasným octem okyselující potravina vyrobená výlučně biologickým procesem kysání lihu obohaceného
- § 22 Členění na skupiny a podskupiny
- § 23 Technologické požadavky
- § 24 Označování
- § 25 Požadavky na jakost
- § 26 Pro účely této vyhlášky se rozumí a) droždím kvasinky Sacharomyces cerevisiae Hansen, rasy drožďárenské, získané biotechnologickým
- § 27 Členění skupiny a podskupiny
- § 28 Označování
- § 29 Požadavky na jakost
- § 30 Technologické požadavky
- § 31 Uvádění do oběhu
- § 32 Přechodné ustanovení
- § 33 Účinnost
- Příl.1 Fyzikální a chemické požadavky na ovocné nektary, ovocné šťávy z koncentrátu nebo koncentrátů a ovocnou dřeň z koncentrátu
- Příl.2 Členění nealkoholických nápojů a koncentrátů k jejich přípravě na skupiny a podskupiny a požadavky na jejich jakost
- Příl.2a Přípustné záporné hmotnostní a objemové odchylky
- Příl.3 Požadavky na jakost ovocných vín, ostatních vín a medoviny
- Příl.4 Členění na druhy a skupiny
- Příl.5 Fyzikální a chemické požadavky na jakost piva1)
- Příl.6 Smyslové požadavky na jakost piva
- Příl.7 Členění konzumního lihu, lihovin a ostatních alkoholických nápojů na druhy a skupiny
- Příl.7a Nejvyšší přípustná záporná objemová odchylka od jmenovitého objemu
- Příl.8 Fyzikální a chemické požadavky na jakost
- Příl.9 Členění na skupiny a podskupiny
- Příl.10 Smyslové a chemické požadavky na jakost
- Příl.11 Členění na skupiny a podskupiny
- Příl.12 Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost
- Příl.13 Další technologické požadavky na nealkoholické nápoje