Vyhláška č. 76/2003 Sb., kterou se stanoví požadavky pro přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakaový prášek a směsi kakaa s cukrem, čokoládu a čokoládové bonbony
Typ předpisu: | Vyhláška |
---|---|
Číslo předpisu: | 76/2003 Sb. |
Datum schválení: | 6. 3. 2003 |
Datum účinnosti: | 1. 5. 2004 |
Zdroj: | Sbírka zákonů |
---|---|
Částka: | 32/2003 (pdf) |
Ze dne: | 27. 3. 2003 |
Strana: | 2470 |
Obsah - 76/2003 Sb. (Aktuální znění)
- § 1 Pro účely této vyhlášky se rozumí
- § 2 Členění na druhy, skupiny a podskupiny
- § 3 Označování
- § 4 Požadavky na jakost
- § 5 Technologické požadavky
- § 6 Uvádění do oběhu
- § 6a Velkoobjemová přeprava surového cukru po moři
- § 7 Pro účely této vyhlášky se rozumí
- § 8 Členění medu
- § 9 Označování
- § 10 Požadavky na jakost
- § 11 Pro účely této vyhlášky se rozumí a) cukrovinkami - potraviny jiné než čokolády a čokoládové bonbony, jejichž základní složku
- § 12 Členění na druhy, skupiny a podskupiny
- § 13 Označování
- § 14 Požadavky na jakost
- § 15 Pro účely této vyhlášky se rozumí a) kakaovými boby - fermentovaná a sušená semena kakaovníku (Theobroma cacao L.),
- § 16 Členění na druhy, skupiny a podskupiny
- § 17 Označování
- § 18 Požadavky na jakost
- § 19 Pro účely této vyhlášky se rozumí a) čokoládou (hořkou čokoládou) - potravina vyrobená z kakaových součástí, přírodních sladidel,
- § 20 Členění na druhy a skupiny
- § 21 Označování
- § 22 Požadavky na jakost
- § 23 Zrušovací ustanovení
- § 24 Přechodné ustanovení
- § 25 Účinnost
- Příl.1 Členění na druhy, skupiny a podskupiny
- Příl.2 Fyzikální a chemické požadavky na jakost
- Příl.3
- Příl.4 Členění na druhy, skupiny a podskupiny
- Příl.5
- Příl.6 Členění na druhy, skupiny a podskupiny
- Příl.7 Fyzikální a chemické požadavky na jakost
- Příl.8 Členění na druhy a skupiny
- Příl.9
- Příl.10 Rostlinné tuky povolené do čokoládových výrobků