Obsah portálu Potraviny
-
Bezpečnost potravin
- Strategie bezpečnosti potravin
- Systém zajištění bezpečnosti potravin
- Informační centrum bezpečnosti potravin
- Koordinační skupina bezpečnosti potravin
- Evropský úřad pro bezpečnost potravin EFSA
- Dozorové orgány
- Monitoring cizorodých látek
- Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva (RASFF)
- Varování před závadnými potravinami
- Environmentální techniky a technologie
- Národní referenční laboratoře
- Hygiena potravin
- Označování potravin - obecné požadavky
- Značky kvality potravin
- Potravinářské výrobky
- Nové potraviny
- Geneticky modifikované potraviny a krmiva
- Doplňky stravy
- Víno, líh a alkoholické nápoje
- Prodej tabákových výrobků po nabytí účinnosti zákona č. 180/2016 Sb. a vyhlášky č. 261/2016 Sb.
- Plýtvání potravinami
- Úřední kontroly v potravinovém řetězci
- Codex Alimentarius
- Legislativa
- Stanoviska, pokyny a publikace
- Projekty a kampaně
- Životní situace
- Kontakty