Aktuální problémy bezpečnosti a kvality potravin a zemědělských produktů: rezidua pesticidů v ovoci a zelenině

Datum akce: 11. 11. 2019 12:00 - 16:45
Místo konání:
Ministerstvo zemědělství ČR, Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1, místnost č. 400
Tématické zaměření akce:
bezpečnost a kvalita potravin a zemědělských produktů, rezidua pesticidů v ovoci a zelenině
Kategorie akce: Vzdělávací akce (konference, kurzy, přednášky atd.)

Seminář se koná v pondělí 11. listopadu 2019 od 12:30 h (registrace od 12:00 h) na Ministerstvu zemědělství, místnost č. 400.

Garanti semináře: Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc. a Prof. RNDr. Ing. František Kocourek, CSc. 

Účast na semináři je bezplatná. V průběhu semináře bude zajištěno občerstvení.

Prosíme všechny zájemce, aby potvrdili svou účast elektronicky na adresu krejzar@vurv.cz (ing. Václav Krejzar, Ph.D., sekretariát Vědeckého výboru fytosanitárního a životního prostředí) nejpozději do 7. 11. 2019, 12:00 hodin. Uvádějte prosím Vaše jméno, název a adresu instituce a kontaktní e-mailovou adresu. V případě naplnění kapacity přednáškového sálu nebude Vaše přihláška potvrzena.

Přílohy

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.