Vyhláška Ministerstva zemědělství č. 330/1997 Sb., kterou se provádí § 18 písm. a), d), j) a k) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro čaj, kávu a kávoviny
Tento předpis byl zrušen.
Typ předpisu: | Vyhláška |
---|---|
Číslo předpisu: | 330/1997 Sb. |
Datum schválení: | 11. 12. 1997 |
Datum účinnosti: | 31. 12. 1997 |
Zdroj: | Sbírka zákonů |
---|---|
Částka: | 110/1997 (pdf) |
Ze dne: | 31. 12. 1997 |
Strana: | 6713 |
Nadřazený předpis: Zákon č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů
Obsah - 330/1997 Sb. (Původní znění)
- § 1 Pro účely této vyhlášky se rozumí a) čajem výrobek rostlinného původu sloužící k přípravě nápoje určeného k přímé spotřebě nebo nápoj připravený
- § 2 Členění na druhy a skupiny
- § 3 Označování
- § 4 Požadavky na jakost
- § 5 Technologické požadavky
- § 6 zrušen
- § 7 Pro účely této vyhlášky se rozumí a) zelenou kávou - sušená semena kávovníku rodu Coffea zbavená pergamenové slupky,
- § 8 Členění na druhy, skupiny a podskupiny
- § 9 Označování
- § 10 Požadavky na jakost
- § 10a Pro účely této vyhlášky se rozumí a) kávovinami - výrobky získané pražením různých částí rostlin bohatých na sacharidy,
- § 10b Členění na druhy, skupiny a podskupiny
- § 10c Označování
- § 10d Požadavky na jakost
- § 11 Přechodné ustanovení
- § 12 Účinnost
- Příl.1 Členění na druhy a skupiny
- Příl.2 Seznam rostlin a jejich částí pro výrobu ovocných a bylinných čajů
- Příl.3 Smyslové požadavky na jakost čaje ----------------------------------------------------------------------------------------- vzhled
- Příl.4 Přípustné záporné hmotností odchylky balení čaje
- Příl.5 Členění na druhy, skupiny a podskupiny
- Příl.6 Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost kávy Kávoviny -------------------------------------------------------------------------- druh
- Příl.7 Přípustné záporné hmotnostní odchylky balení kávy a kávovin ----------------------------------------------------------------- Druh Balení -
- Příl.8 Členění kávovin na druhy, skupiny a podskupiny
- Příl.9 Smyslové, fyzikální a chemické požadavky na jakost kávovin